вівторок, 19 березня 2024 р.

Добірка терапевтичних мультфільмів для душі

🎬Добірка терапевтичних мультфільмів для душі.
Вони радше для дорослих. Зачіпають дуже важливі теми і допомагають опрацювати їх. Мабуть, будь-який витвір мистецтва для нас терапевтичний, якщо він зачіпає струни нашої душі й дає змогу зробити відкриття.
🌈Пророк🌈
Знятий 2014 року великою командою з різних країн. Найбільш алегоричний і багатошаровий мультфільм, який можна переглядати багато разів, відкриваючи для себе щось нове. Дуже мудра і глибока картина, підійде, якщо ви переживаєте життєву кризу.
🌈Думками навиворіт🌈
Діснеївський мультфільм 2015 року, який у жартівливій формі прочиняє дверцята у світ емоцій і процес становлення особистості. Цей легкий і яскравий сюжет одразу западає в душу, адже кожен із нас переживав гнів, смуток чи радість. У центрі сюжету одинадцятирічна дівчинка, яка переїжджає у велике місто і всі її емоції.
🌈Таємниця Коко🌈
Ще один діснеївський мультик. Він приніс своїм творцям оскар у номінації "Найкращий анімаційний фільм" та "Найкраща пісня". Музики в цьому фільмі справді багато. Адже він розповідає про історію хлопчиська, який хоче стати музикантом і для цього йому доводиться протистояти всій рідні та навіть відправитися в потойбічний світ.
🌈Душа🌈
Знятий компанією Піксар, і знову музика, і знову роздуми про життя і смерть, про сенс життя. Дуже глибокий фільм, що відображає повсякденну реальність.

Немає коментарів:

Дописати коментар