пʼятницю, 29 березня 2024 р.

Що робити, якщо злили твої нюдси❓

 Stop_sexтинг

Що робити, якщо злили твої нюдси❓
Ми щиро сподіваємось, що цей допис ніколи не стане вам у нагоді. Проте знати, як діяти в подібних ситуаціях - це бути готовими захистити себе, або ж підтримати когось, кому це потрібно.
👉 Памʼятайте, постраждала особа ніколи не винна у тому, що трапилося. Відповідальність за розповсюдження подібних матеріалів лежить суто на злочинці, який винес фото/відео за межі приватного спілкування.
Алгоритм дій у даних ситуаціях:
1. Припинити спілкування зі злочинцем.
2. Зробити скріни всього листування, а також сторінки злочинця. Важливо зберегти усі дані, які отримали від нього: номери карток, номер його телефону, матеріали, які він надсилав. Це допоможе його ідентифікувати.
3. Якщо є здогадки, що злочинець має доступ до вашого телефону, то зберегти це на змінному носієві.
4. Закрити доступи до всіх своїх сторінок, закрити свої профілі, змінити паролі.
5. Додати того, хто писав у чорний список та заблокувати його.
6. Звернутися до дорослого, якому довіряєте.
7. Разом звернутися до поліції/кіберполіції та отримати безкоштовні психологічні консультації від Teenergizer та #stop_sexтинг.
І, не менш важливо, нещодавно в Україні почав працювати новий сервіс видалення фото Take It Down. Це безплатний сервіс, який допоможе вам видалити або припинити онлайн поширення оголених, напівоголених або відверто сексуальних фотографій та відео, зроблених особою молодше 18 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар