понеділок, 4 березня 2024 р.

Маленькі радощі

 Florence Centre

🤓 Маленькі радощі 🤓
Буває так, що нам дуже потрібен невеличкий перепочинок, а часу зовсім нема. Або з’являється відчуття, що запас ресурсу вже вичерпався, а де взяти новий – на думку не спадає. В такі моменти на допомогу приходять маленькі радощі. Вони дозволяють трохи відволіктися, дають час на «подумати», помріяти, відчути себе «у моменті». На справді подібні маленькі радощі – є великими рятівниками психіки.
«Саме прості життєві справи і маленькі радості дають можливість жити далі і справлятися з усім, що навалилося зараз. Психіка повинна відновлюватися, а рутина, побутові звичні дрібниці і маленькі радості – це ті острівці безпеки і відпочинку, за рахунок яких ми відновлюємося від стресу.»
Пропонуємо до вашої уваги наш невеличкий список щоденних радощів, який допомагає підтримувати себе. Якщо у вас є власні цікаві способи – пишіть в коментарях, залюбки почитаємо!
Запропоноване підходить і жінкам, і чоловікам. Замініть "плітки з подругою" на "спілкування з другом", шопінг може бути різним (для авто, для риболовлі...), смаколики, прогулянки, книжки - для чоловіків це теж властиво. Все інше також можна підлаштувати.

Немає коментарів:

Дописати коментар