вівторок, 6 лютого 2024 р.

Lero – додаток для підлітків, що переживають втрату близької людини.

 Міжнародна асоціація психологів по роботі з горем та тяжкою втратою

Lero – додаток для підлітків, що переживають втрату близької людини.
На сьогоднішній день на завершальній стадії оновлення після хакерської атаки знаходиться абсолютно особливий для нас проект – мобільний додаток Lero, символом якого стали повітряні кульки, які уособлюють весь спектр емоцій підлітка на шляху переживання втрати.
Саме формат застосунку видався нам найбільш зручним та логічним для того, щоб підтримати дітей підліткового віку в горі, адже це не потребує особистого відвідування психолога та не змушує їх відкриватися та говорити про свій біль з конкретною людиною.
Ми поставили собі за мету надати професійній психологічній допомозі для згорьованих підлітків зовсім іншої форми, змінити подачу інформації та зробити щоденний контроль емоційного стану та власного прогресу на шляху подолання горя більш наочним для самої дитини.
Що чекає на користувачів в додатку?
Програма допомоги та підтримки в горі, що розрахована на 90 днів активної та тісної взаємодії.
Не більше 5 простих та зрозумілих вправ щодня.
Казки, оповідання, вірші, озвучені в тому числі й онкохворими дітьми, які готові поділитися зі скорботним своєю жагою до життя.
Можливість додавання зображень в якості результату виконаних вправ та завдань.
Доступ до Гарячої лінії підтримки.
Особистий календар виконаних вправ, який допомагає сформувати індивідуальну програму подолання важкої втрати.
Оскільки допомога в горі має бути саме такою, якої потребує згорьована людина, в процесі реалізації цього проекту ми намагаємося постійно тримати в фокусі потреби підлітків, особливості переживання ними втрати та спираємось на багаторічний практичний досвід роботи саме з цією групою скорботних.
Сподіваємось, що Lero допоможе психологічній підтримці при переживанні втрати вийти за межі кабінетів психологів та значно розширить можливості дорослої дитини допомогти собі в цей надзвичайно складний період.

Немає коментарів:

Дописати коментар