середа, 21 лютого 2024 р.

З’явився демонстраційний варіант НМТ 2024

 З’явився демонстраційний варіант НМТ 2024

Фахівці УЦОЯО підготували демонстраційні варіанти предметних тестів.

Про це йдеться на сайті установи.

Предметні тести, надані в окремих pdf-файлах, будуть зручними для тих, у кого повільний інтернет або немає змоги працювати впродовж тривалого часу з комп’ютером або іншим гаджетом. Наприкінці кожного тесту наведено правильні відповіді, тож ви зможете одразу перевірити себе. Також для цього можна скористатися платформою «Всеукраїнська школа онлайн».

Раніше МОН затвердило, що цьогоріч національний мультипредметний тест проведуть з 14 травня до 19 липня. Вступники складатимуть іспит із чотирьох предметів, три з яких визначено, а один — на вибір. До того ж Український центр оцінювання якості освіти затвердив загальні характеристики предметних тестів основного й додаткового блоків національного мультипредметного тесту 2024 року та схеми нарахування балів за виконання їхніх завдань.

Також у Міністерстві зауважили, що приносити воду і пити її під час тестування можна. Залишити її потрібно на столі з особистими речами (причина — запобігти пролиттю рідини на компʼютер, що може завадити скласти тестування). Утім, у будь-який момент учасники НМТ зможуть підійти до столу з особистими речами і поповнити свій водний баланс.

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар