вівторок, 8 листопада 2022 р.

Якщо згубили ресурс і потребуєте додаткового джерела внутрішньої сили

 Стратегія, яка спрямує вас іти по життю зі світлими думками


#uamh_кпт #uamh_вправа


З 10 жовтня посилилися обстріли наших міст, розпочалося часте відключення світла. Багато хто відчуває різні емоції через це, зокрема роздратування. Також іноді ми не можемо зупинити негативні думки, які можуть призводити до відчаю чи паніки, хоча й розуміємо, що вони не є корисними.


Проте у складні часи нам важливо приймати мудрі та виважені рішення. У такі миті ми потребуємо чогось, що допоможе триматися і твердо стояти на ногах у вирії емоцій і подій, нагадуючи нам про наші цінності, ким ми є і куди прямуємо.


✔️ Однією з найкращих стратегій самозаспокоєння задля зосередження своєї уваги в напрямку цінностей та ефективних дій може стати повторення мудрих висловів.


🔸 Спробуйте скласти добірку мудрих висловів, які викликають усередині резонанс і дають відчуття ясності та сили. Це можуть бути ваші думки або думки інших людей, цитати з творів, поезії, духовних текстів тощо. Цю добірку можна завжди доповнювати.


🔸 Знайдіть зручний спосіб мати їх завжди під рукою і перед очима: запишіть на картці, у блокнот чи нотатник у телефоні, помістіть на головний екран комп’ютера чи зробіть стікер на холодильнику.


🔸 Вивчіть ці вислови напам’ять і навчіться промовляти їх про себе.


🔸 Повторюйте їх за потреби: коли налаштовуєтеся на новий день чи на справу, коли гуляєте, працюєте, чекаєте на когось, засинаєте тощо.


Дозвольте цим висловам додавати вам енергії, якої потребуєте, і допомагати визначати, як сприймати певні життєві події і які саме приймати рішення.


Тримайтеся за них у миті випробувань. Почніть шукати прямо зараз – вони знаходяться поруч! 🌿

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар