четвер, 17 листопада 2022 р.

Ресурси із надання психологічної допомоги

 Українська мережа за права дитини

Труднощі, із якими українці стикаються щодня, впливають на наш психоемоційний стан, і ми не завжди можемо самостійно впоратися з проблемами, які накопичуються. Підібрали для Вас корисні ресурси, де Ви можете отримати безоплатну психологічну допомогу або ж пройти онлайн-курси, що допоможуть Вам відновити життєву рівновагу, розвинути резильєнтність та більше дізнатися про особливості психічного здоров’ я.
💻РОЗПОЧНЕМО ЗНАЙОМСТВО ІЗ ОНЛАЙН-КУРСАМИ:
🟡“Життєстійкість молоді в умовах криз” від освітньої платформи Prometheus для тих, хто хоче навчатися, працювати та допомагати іншим попри стреси та складні ситуації, а також допоможе Вам розвинути внутрішні ресурси, прокачати навичку життєстійкості:
🟡”Психологія стресу та способи боротьби з ними” від Prometheus . Безкоштовний курс, що допоможе підтримувати життєву рівновагу, справлятись із викликами, організовувати власну стабільність:
🟡”Базова психологічна допомога в умовах війни” від Prometheus.
На цьому курсі Ви дізнаєтеся техніки із базової психології, що допоможуть не лише точково стабілізувати психіку, що знаходиться під дією стресу, але й попередити загострення психологічних проблем та запобігти переходу їх у хронічну фазу:
☎️РЕСУРСИ ІЗ НАДАННЯ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ:
🟡Психологічна допомога онлайн в рамках проєкту “Поруч” від ЮНІСЕФ в партнерстві з іншими організаціями.
📍Реєстрація на групу допомоги для підлітків тут: https://poruch.me/teenagers
📍Психологічна онлайн допомога батькам тут: https://poruch.me/parents
🟡Онлайн-ресурс “Розкажи мені” надає безкоштовну цілодобову допомогу людям у яких трапляються панічні атаки, приступи раптової тривоги. Вам потрібно заповнити анкету та очікувати на дзвінок спеціаліста:
🟡Telegram-канал психологічної підтримки для осіб з 8 до 22 років «Перемога»:
🟡Телефони гарячої лінії для отримання психологічної допомоги від ресурсу Психічне здоров'я України: http://surl.li/dpykz
📍Також на сайті Психічне здоров’ я України Ви можете пройти тест, щоб перевірити своє психічне здоров’я: http://surl.li/dpykw
🟡Отримати консультацію психолога чи соціального фахівця можуть молодь, підлітки, батьки підлітків на ресурсі SupportMe:
🟡Безкоштовна психологічна допомога для українців в умовах війни від всеукраїнського кол-центру #ВАРТОЖИТИ. Для отримання допомоги телефонуйте на номер 5522.
🟡В рамках проєкту “Збережемо психологічне здоров’я Разом”, від соціального проєкту РАЗОМ, можна отримати безкоштовну консультацію із психологом. Спеціаліста можете обрати самостійно на сайті:
🟡Психологічна онлайн допомога для українців, що зазнають травматичного впливу війни, надається в рамках проєкту “Mental Help”. Вам потрібно лише зайти на сайт, обрати психолога та забронювати зручний для Вас час:
🟡Національна професійна лінія “LifeLine Ukraine” з питань профілактики самогубств та підтримки психічного здоров’я надає допомогу цілодобову за номером 7333. Також можна попросити про допомогу у чаті:
🟡Благодійний фонд “Голоси дітей” допомагає дітям подолати психологічні травми війни. Допомогу можна отримати за номером телефону, онлайн чи офлайн:

Немає коментарів:

Дописати коментар