пʼятницю, 25 листопада 2022 р.

Дорослі, подивіться разом з дітьми та обговоріть


18 листопада - Європейський день захисту дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації. Для запобігання насильства важливо відкрито говорити про проблему, проводити навчання фахівців, здійснювати просвітницьку діяльність серед батьків і дітей. 

Цього року освітній проєкт #stop_sexтинг акцентує увагу на захисті дітей дитячих садків та молодшої школи, адже, згідно з дослідженнями, 84% дітей починають користуватись інтернетом у 5-11 років і цей вік з кожним роком зменшується.

Саме тому #stop_sexтинг, українська студія анімації Wow-How Studio https://wow-how.com, а також дитяча письменниця Іра Бова раді представляємо перший мультфільм в Україні про безпеку дітей онлайн “Хаппі та її суперсила”.

Ця історія - ідеальний початок для обговорення безпечного використання інтернету з дітьми 5-10 років. Казка розповідає про черепашку, на ім'я Хаппі, що вчиться у молодшій школі і як більшість дітей полюбляє користуватися гаджетами. Одного дня в соціальній мережі Хаппі отримує запит на дружбу. Черепашка його приймає і спілкується з незнайомцем - Тритоном. Чим закінчиться ця історія, дивіться разом із дітьми. 

Більше того, завдяки спільним зусиллям мультфільм доступний також англійською мовою. Тож, запрошуємо ділитися історією про Хаппі з друзями по всьому світу на каналі: https://www.youtube.com/channel/UCuPf... 

Нагадаємо, книгу “Хаппі та її суперсила” Іри Бови було видано восени 2020 року. За мотивами казки ми створили спеціальні уроки для дітей 1-2 класу  https://stop-sexting.in.ua/urok-dlya-...  , а також  уроки для дітей дошкільного віку (4-6 років): https://stop-sexting.in.ua/doshkilnyj.... Їх можна провести як удома, так і порекомендувати вчителям та вихователям провести у школі чи дитячому садку.
Stop_sexтинг

Немає коментарів:

Дописати коментар