четвер, 10 листопада 2022 р.

Подумайте над запитанням: «Чи часто я дозволяю собі задоволення?»

 Подумайте над запитанням: «Чи часто я дозволяю собі задоволення?»


❗️Як показує практика, у більшості людей це відбувається через раз і, як правило, доволі ситуативно. Проблема в тому, що ми самі собі ці задоволення забороняємо. Це відбувається несвідомо. Але це факт. 


⚙️ Пропоную вам просту вправу, яка допоможе внести корективи усвідомленості у ваше життя. Її мета – направити потік енергії в буденні життєві дії, оживити їх і надихнути вас на нові звершення. Суть вправи полягає в складанні авторського списку дій, які вас запалюють і насичують життєвою енергією. 

Це можуть бути дуже прості речі (смаколики на сніданок, вечірній душ, ранкове прибирання тощо), а може бути і щось складне (подорож в інше місто, участь у марафоні, знайомство з кінозіркою тощо). Головне – знайти те, що потенційно може вас запалити й додати життєвих сил. 


❗️Цей список можна розширювати протягом життя і постійно додавати до нього нові пункти. Зробіть їх максимально цікавими. Дозвольте собі пофантазувати. Звільніться від заангажованості та стереотипів. Дайте волю своїм найшаленішим бажанням.

Додайте до свого списку ілюстрації або роздрукуйте зображення з інтернету – і тоді ви зможете зробити карту запальних дій, яка буде працювати як прийом візуалізації. Повісьте ваш колаж на стіну і дивіться на нього щодня. Згадуйте про яскраві моменти, які пов’язані з вашими запальними діями. Похваліть себе за те, що ви їх робите. Оберіть щось на сьогодні. І вперед! Починаємо себе наповнювати силою!


🔥 Пам'ятайте, що для того, щоб бути енергією для інших, треба спочатку запалити себе!

📗 Авторка – Світлана Дрібас

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар