вівторок, 22 листопада 2022 р.

Активності, коли немає світла

 Світлана Ройз

12 "світлих" ідей. В темряві, але зі світлом всередині. Поки є зв'язок, повторю і додам зовсім нового - як допомогти дітям і собі в темряві.
☀️ 1. Пляшку з водою поставити на ліхтарик телефону - виявляється, досить яскравий світильник (спасибі, вчора мені в коментарях до допису показали цю ідею. Можна ще додати в воду глітерів)
☀️ 2. Будь-які гірлянди - (наші з Юску та Сільпо. З Юску - практичніші, працюють на 1 батарейці) - вони не просто добре освітлюють, створюють атмосферу затишку
☀️ 3. Ліхтарики з датчиком руху по "звичних маршрутах" дитини. Малюків називаємо володарями світла, бо вони його "вмикають"
☀️ 4. Планшет, що малює світлом
(Ручку можна знайти в продажу окремо і грати, роблячи невидимі написи,проявляючи їх світлом ручки)
☀️ 5 Плед, що світиться в темряві
☀️ 6 Пластилін, що світиться в темряві (тільки замовила, ще не випробувала його) + неонові фломастери
☀️ 7. Люмінесцентна клейка стрічка, в продажу є різні кольори (тільки замовила, не випробувала)
☀️ 8. 40 різних ігор в темряві - для дітей різного віку https://www.unicef.org/ukraine/stories/games-in-the-dark
☀️ 9. Якщо дитина боїться темряви - зробити "спрей від монстрів" - пульверизатор зробити чарівним, наклейками, зробити напис на пластирі, потримати на ліхтарику, щоб "набрався світла". Нехай дитина сама бризкає в темряві із "чарівними словами"
☀️ 10. Як зробити із стаканчика і харчової плівки проектор https://www.facebook.com/100000708430176/posts/5764416813591876/
☀️ 11. Тіньовий театр - як саме долонями можна показувати фігурки
☀️ 12. Холод підсилює відчуття тривоги в темряві - проста грілка, чи грілка- іграшка в мішечку, набрана заздалегідь, може допомогати.
Це будуть слова пісні:
Коли зовні темно, всередині світло вмикай
Сяй!
Обіймаю, Родино ❤️ ми знаємо, заради чого гуртуємось. нашого світла вистачить на всю цю темряву. Обіймаю, як хочу Перемоги

Немає коментарів:

Дописати коментар