середа, 10 липня 2024 р.

Кіно, яке можна подивитись разом з дітьми

 Світлана Ройз 

Міні - серіал "Дівчина Гік". На Netflix. Він маркується 7+. Але, мені здається, що він більше для передпідлітків та підлітків і може бути цікавим і дорослим. Головна героїня - 15-річна Гарієт, живе у Лондоні з батьком та мачухою. Вона прекрасно навчається, володіє безліччю різної інформації, у неї є нейровідмінність, складності зі спілкуванням, іноді може неочікувано впасти, в школі її булять. Вона намагається бути непомітною. Але раптом - Гарієт помічає зірка відомої модельної агенції. І дівчина вирішує ризикнути - виходить на подіум...
Головні слова фільму: "Нічого не зміниться, якщо я чогось не зроблю".
В серіалі є багато наївного, звичайно, популяризація модельного бізнесу, певної тілесної статури. Але є: і багато про дружбу, родину, страхи та їх подолання. Є ще важливі сцени про те, як створюється контент в соцмережах - це має включити у підлітків здорову критичність. Цей фільм про внутрішню силу і сміливість бути собою.
Нам дуже сподобався.
Цей серіал знятий по книзі британської письменниці Голлі Смейл. Причому ця історія - анті - біографія. Сама авторка з 15 років була моделлю, а потім покинула подіум, щоб навчатися літературознавства.
Дякую Наталья Мовчан за пораду подивитись.
Обіймаю, Родино ❤ як хочу Перемоги!

Немає коментарів:

Дописати коментар