понеділок, 1 липня 2024 р.

Трішки про агресію і роботу з нею

🤓 Трішки про агресію і роботу з нею 🤓
Деструктивна агресія - це стан, при якому внутрішня напруга людини досягає критичної точки і виливається в агресивну поведінку до оточуючих. Людина стає надмірно емоційною і може втратити контроль над собою. Таким людям важливо усвідомити, що їх агресія криється всередині них самих, і будь-яка зовнішня дія лише провокує вихід.
Пригнічена агресія - стан, при якому людина пригнічує агресію через страх або переконання, що вираження негативних емоцій - щось неприйнятне. Це може призвести до аутоагресії та втрати енергії, роблячи людину неактивною і неживою. У такому разі людина має навчитися розуміти свої почуття, щоб керувати ними конструктивно.
Здорова агресія - розуміння та прийняття своєї агресії як природного явища. Людина, усвідомивши внутрішні джерела агресії, здатна контролювати реакції, не дозволяючи неконтрольованим емоціям вириватися назовні. Такий підхід дозволяє будувати здорові відносини, як із самим собою, так і з навколишнім світом, допомагаючи досягати цілей без негативного впливу на себе та інших.
Бережіть себе і турбуйтеся про власне здоров'я!


Немає коментарів:

Дописати коментар