понеділок, 20 листопада 2023 р.

Цікаво!

 EdCamp Ukraine

Розмалюйте сердечко в рамках Усесвітнього Дня Гідності 🫶
Цього року Ви маєте можливість поділитися своїми серцями з дітьми усього світу!
Міжнародна неприбуткова організація Six Seconds проводить унікальний фестиваль «Розмалюй сердечко» і пропонує взяти у ньому участь українському учнівству.
👉 Для цього необхідно розмалювати серце, надіслати його в організацію, а вона передасть Ваші малюнки для спеціальної виставки у нью-йоркський офіс міжнародної організації UNICEF, яка опікується дітьми усього світу.
Розповідаємо, як долучитися 😍
1️⃣ Глибоко вдихніть і зосередьте увагу всередину себе. Зауважте ваші почуття тут і зараз.
2️⃣ Візьміть роздрукований бланк 🔗 https://bit.ly/coloryourheartgdignityukraine2023, де написані слова, що позначають різні почуття, та є ілюстрація у формі серця. Візьміть кольорові олівці чи фломастери і позначте різними кольорами ті почуття, які Ви відчуваєте зараз. Кожне почуття має бути позначене різним кольором.
3️⃣ Кольорами, які Ви обрали, розмалюйте серце на бланку. Використовуйте різні форми та розміри малюнків усередині серця, щоб позначити, наскільки глибоко Ви відчуваєте те чи інше почуття.
4️⃣ Складіть папір удвоє і покажіть розмальоване серце Вашим близьким. Обговоріть разом такі запитання: як Ви почувалися, коли зосереджували увагу на Ваших почуттях? Що Ви відчуваєте, коли говорите про це з людьми, яким Ви довіряєте?
5️⃣ Біля сердечка напишіть Ваше ім’я та країну, де живете, візьміть розмальоване серце в руки і сфотографуйтеся так, щоб його було видно на світлині.
6️⃣ Ви можете зробити як особисті світлини, так і групові — з Вашими друзями та однокласниками й однокласницями, які також долучаться до акції.
Завантажте Ваші світлини у форму 🔗 https://forms.gle/L9JQZz9i3wGhbrP67 до 24 листопада.
Будемо щасливі побачити ваші результати розмальовок під цим дописом або за гештегами #gdignity #gdignityUkraine 💛
Подія цього року відбудеться завдяки зусиллям команди спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine, за підтримки федерального уряду Німеччини у межах програми «Громадянська служба миру» Civil Peace Service Ukraine - GIZ ZFD, у співпраці з Міністерство освіти і науки України, Освітній омбудсмен Сергій Горбачов.

Немає коментарів:

Дописати коментар