четвер, 31 серпня 2023 р.

Переконайтесь, що ваша дитина знає, що ви її любите, незважаючи ні на що

 Переконайтесь, що ваша дитина знає, що ви її любите, незважаючи ні на що❗️❗️❗️

Діти хочуть вашого схвалення, тому переконайтеся, що коли ваша дитина погано поводиться, ви підтверджуєте, що вона не погана дитина; вони просто прийняли погане рішення.

Запитайте їх поради чи думки щодо рішень. Наприклад, на цих вихідних у моєї сім’ї був вибір: поїхати на дачу чи піти на сімейне барбекю. І я запитую у сина його думку. Він обрав сімейне барбекю. Запитуючи його думку, я даю йому зрозуміти, що він важливий член сім’ї і що його думка має значення.

Не порівнюйте своїх дітей з іншими дітьми. Усі діти унікальні і розвиваються в різний час. Усі вони мають особливі таланти та риси. Отже, якщо у вашої доньки дві ліві ноги на танцювальному майданчику, не засмучуйтесь і не порівнюйте її з міні-балериною вашої найкращої подруги. Ваша дочка може бути справжньою рок-зіркою у футболі. Припиніть порівнювати, а шукайте унікальні здібності вашої дитини.

Даруйте безліч обіймів. Обіймів ніколи не буває достатньо. Фізична прихильність - це спосіб передати любов і прийняття. Насправді, коли мій син засмучений, замість того, щоб самому засмучуватися, я кажу йому, що чудовисько з обіймами збирається дістати тебе, і замість того, щоб впасти в кролячу нору свого краху, він посміхається і починає бігати по дому, намагаючись втекти від обіймів монстра.

Хваліть зусилля, а не результат! Це особливо важливо для того, щоб допомогти дітям розвинути мислення для зростання. Ми хочемо, щоб наші діти знали, що, докладаючи зусиль і стараючись, усе можливо.

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар