середа, 2 серпня 2023 р.

Конфлікти у родині (шкідливі поради щодо їх вирішення)

 Florence Centre

🤓 Конфлікти у родині (шкідливі поради щодо їх вирішення)🤓
Сварки та конфлікти в родині не минучі. Вони потрібні аби здійснити поштовх до вирішення існуючої проблеми. Але що ми найчастіше бачимо коли сваряться двоє закоханих?
😡Спотворене люттю обличчя (ще та краса), верескливий голос (якому може позаздрити комар), розбитий посуд (ніби він в чомусь винний), злякані діти (воно їм треба?) та багато інших малосимпатичних моментів. 🤬
🤫Отож як ТОЧНО потрібно діяти аби вирішити конфлікт? ✍️
1️⃣ Очікування. Ваш партнер телепат/ екстрасенс/ провидець (потрібне підкреслити) тому не витрачайте дарма запас слів (там лімітована кількість). Відпрацюйте погляд «Вгадай, що я хочу», час від часу голосно зітхайте (підсядьте ближче якщо одразу вас не почули) і … чекайте. Згодом можна голосно всім розповідати, що «Він/вона мене зовсім не розуміє».
Якщо ж вас все ж таки «викликали» на розмову, в жодному разі не давайте ніякої конкретики! «Пам’ятаєш оту сукню у вітрині універсаму, яку я бачила у 1993 році в Одесі? Ото такого кольору слінгбеки я хочу». І то вже точно не ваша проблема, що до Одеси ви їздили з подружками, а про слінгбеки ви самі вчора прочитали в журналі. Вас же кохають? Нехай викручується.
2️⃣ ОбрАзи. Це, звісно, дуже цінний багаж. Тому його потрібно назбирати якомога більше. І в жодному разі нікому не говоріть про те, що вам не подобається, що вас не задовольняє, де вам незручно! Чим більше ви накопичите у собі – тим ефективніше потім можна буде побудувати розмову. Вона вийде довга, яскрава і (признайтесь, ви ж розраховували саме на це) остання!
3️⃣ Обійми. Ви ж пам’ятаєте, що ви ображені? Тому в жодному разі не допускайте будь-яких контактів! Жодних обіймів, дотиків, поцілунків і (то взагалі категорично заборонено) ніякого сексу. Так ви точно дасте зрозуміти силу свого характеру і покажете хто в домі головний.
4️⃣ Маніпуляція. Ми впевнені, що у вас гарна пам’ять. Якщо ні, то радимо записувати найменші промахи вашої половинки. Щодня нагадуйте про них, звинувачуйте в своїх стражданнях. «Не вмію» - то відмовка. Запишіться на курси «7 кроків як викликати почуття провини» або «Маніпуляція – шлях до здорових стосунків» і завзято втілюйте знання у життя.
5️⃣ Похвала. В жодному разі (чуєте: в жодному!!!) не хваліть вашого партнера. Навіть, якщо він зробив для вас неможливе: відремонтував шафу, приготував смачну вечерю, дістав сковорідку по акції. Вам же ще все перероблювати. Бо після вечері лишилась купа посуду, сковорідка не того кольору, а шафа взагалі – мамина! Ось тут мовчати не треба. Кажіть всю правду. І про якість роботи, і про те звідки у звичайних людей руки ростуть. Не вживайте ніяких пестливих слів, а то ще звикне, розслабиться і буде вважати, що все дозволено.

Немає коментарів:

Дописати коментар