середа, 16 серпня 2023 р.

Куди ще можна звернутися за психологічною допомогою

 Національний центр надання психологічної допомоги людям в горі

Смерть близької людини – це досвід, який може торкнутися кожного з нас. Живучи в часи війни, ми все більше стикаємося із раптовими втратами, тому дуже важливо говорити про це, розуміти особливості горювання і знати, як можна допомогти собі та своїм рідним.
Національний центр надання психологічної допомоги людям в горі проводить группи підтримки та надає психологічну допомогу, якщо ви втратили близьку людину. Тут ви знайдете професійну допомогу, підтримку, розуміння, безпечне місце для вираження своїх почуттів, усвідомлення того що сталося.
Групи безоплатні.
Групи проводять психологи, які додатково пройшли навчання по 8-ми кроковій програмі по роботі з втратою для дорослих, дітей та підлітків.
Сьогодні ми надаємо допомогу людям, що у скорботі за близькими, які загинули в наслідок наступних причин або з ними немає зв’язку:
▪️Втрата у родині військовослужбовця
▪️Втрата дорослого члена родини внаслідок смерті.
▪️Втрата дитини
▪️Втрата дитини під час вагітності (після 22 тижня) або невздовж після пологів
▪️Втрата члена родини внаслідок самогубства
▪️Відсутність зв'язку з членом родини більш ніж 1 місяць (зниклі безвісти)
▪️Перебування рідних у полоні.
▪️Дитячі групи підтримки.
Реєстрація на сайті за посиланням: https://psyaid.center/
Якщо сумніваєтесь, чи підходить вам така група — залиште у формі інформацію про себе і ми зв’яжемось із вами, більш детально розповімо про групи та надамо відповіді на будь-які питання. Будь ласка, не соромтесь! Ви і ваш стан — важливі. У нас є ресурси, аби допомогти вам та вашим дітям.
Проєкт відбувається за підтримки Центру по роботі з важкою втратою при Універсітетській клініці Акерсгус, Норвегія та ГО Інститут психології здоров'я Institute of Health Psychology Україна.


Немає коментарів:

Дописати коментар