четвер, 13 жовтня 2022 р.

Ранкова руханка

 UNICEF Ukraine 

Саме зараз ми відчуваємо свою силу, згуртованість. Саме зараз нам потрібна стійкість, щоб витримати напругу і допомогти дітям. Ми можемо протидіяти - нашою близькістю, своїми знаннями про те, як допомогти нервовій системі. Нам потрібно те, що нас об'єднує в нашій силі.
Механізм стресу тілесний - нам важливо впливати на тіло, щоб тіло могло допомогти нервовій системі. Нам потрібно ще більше бути дбайливими до себе і дбайливими до інших. Стрес робить так, що ми стаємо нечутливими до наших потреб - будь ласка, носіть із собою воду, нагадуйте собі в дітям робити будь-які рухи. Для того, щоб зняти напругу з тіла нам потрібні вправи - з заземлення, розтягування (потягушки), дихальні вправи. Руханки, спів, нагадування про потреби, піклування про безпеку. І нагадування - ми разом. Ми спільно все подолаємо.
Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), ГО «Рух Олександр Педан Junior разом із дитячою сімейною психологинею Світлана Ройз пропонують завтра під час дистанційного навчання за можливості, дотримуючись техніки безпеки, провести для дітей руханку #спільно_дбай та допомогти дітям витримати напругу.



Немає коментарів:

Дописати коментар