понеділок, 6 лютого 2023 р.

У чому користь настільних ігор для дітей 👨‍👩‍👧‍👦

 У чому користь настільних ігор для дітей 👨‍👩‍👧‍👦


✔️ Відмінний спосіб провести з користю час всією родиною.  Ні для кого не секрет, що настільні ігри зближують дорослих та дітей.  З їхньою допомогою легко налагодити спілкування, знайти спільні інтереси.  Дитина, яка займається разом з батьками, буде захоплена процесом, завдяки чому гра пройде більш пізнавально та цікаво для неї.

 

✔️ Сприяють розвитку посидючості та зосередженості.  Чим цікавіше буде гра, тим простіше малюку довгий час перебувати на одному місці, концентрувати свою увагу на конкретних об'єктах.  Дане вміння неймовірно є корисним стане для нього під час навчання у школі.


✔️  Прискорюють розвиток дрібної моторики.  Нерідко настільні ігри спрямовані на тренування швидкості реакції та спритності малюка.  У цій справі велике значення має точність рухів і зосередженість на діях.  Такі заняття позитивно впливають на дрібну моторику пальців.

 

✔️ Розвивають мову, збільшують словниковий запас.  В наявності безліч настільних ігор для дітей, які навчають малюків новим словам, дають можливість займатися з літерами та складами.  Нерідко зустрічаються завдання, що передбачають підготовку пояснення значення конкретного слова.  Чим частіше дитина гратиметься з такими іграшками, тим краще стане її промова.

 

✔️ Розвивають просторове мислення, уяву та пам'ять.  Батькам варто купити настільну гру для дитини, яка дозволить їй виявити свою фантазію та винахідливість.  Це один із способів розвитку інтелекту, в чому і полягає його цінність.  В результаті таких ігор відбувається активне тренування пам'яті.

ТК Підтримай дитину

Немає коментарів:

Дописати коментар