четвер, 5 жовтня 2023 р.

Керуємо власними емоціями: робота зі злістю

 Florence Centre

🤓 Керуємо власними емоціями: робота зі злістю 🤓
Будь-які емоції в житті людини важливі. Під час війни складно не відчувати негативні почуття до ворога. Це цілком зрозуміла і потрібна емоція. Проте коли перебуваючи у безпеці люди проявляють агресію до рідних та близьких, до оточуючих та незнайомців - це привід замислитися над необхідністю звернутися по допомогу.
🤯🚩М'язи всього тіла напружуються, мозок активно виробляє адреналін, з'являється відчуття приливу енергії, серцебиття пришвидшується. Вся увага фокусується лише на об'єкті злості, а через декілька хвилин починається вироблення адреналіну, який може тривалий час тримати в стані збудження. Так організм готується до бою.
Якщо немає видимого об'єкту, який загрожує вашому життю або життю ваших близьких, неконтрольоване вивільнення агресії може призвести до трагічних наслідків.
Закликаємо всіх працювати з власними емоціями, вивільняти їх в екологічний спосіб та працювати над збереженням психічного здоров'я.
❗️ Якщо вам самотужки важко впоратися із ситуацією – зверніться до фахівця. Саме він допоможе зрозуміти чи правильний шлях до вирішення ситуації ви обрали та може підказати інші варіанти, про які ви могли ще не знати.

Немає коментарів:

Дописати коментар