пʼятниця, 27 жовтня 2023 р.

Радіодиктант національної єдності — 2023!

 Український інститут книги 

💙💛Радіодиктант національної єдності — 2023!
Суспільне запрошує 27 жовтня о 11.00, у День української писемності та мови, який, згідно з указом Президента, відтепер відзначатимуть саме цього дня, долучитися до найбільшого флешмобу на підтримку української мови — Радіодиктанту національної єдності - 2023.
Радіодиктант звучатиме по всій країні на хвилях Українського Радіо та Радіо Культура, наживо транслюватиметься на телеканалі Суспільне Культура, на YouTube-каналі Українського Радіо, а також на Facebook-сторінках Суспільного.
Публікуйте фото та відео як Ви, Ваші друзі чи колеги пишете диктант чи готуєтеся до нього у соціальних мережах із гештегом #пишеморазом.
Авторкою тексту цьогорічного диктанту стала українська поетеса та перекладачка Катерина Калитко. Назва тексту — "Дороги України". Читатиме диктант актор театру та кіно Олексій Гнатковський, який зіграв Івана Довбуша у фільмі "Довбуш".
Текст радіодиктанту національної єдності оприлюднять у понеділок, 30 жовтня, об 11:00 — на сайті Українського радіо та Суспільного Культура.
Диктанти на перевірку можна надіслати поштою або на e-mail:
паперові листи приймаються на адресу Київ, 01001, вул. Хрещатик, 26; важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 29 жовтня.
Або сфотографуйте чи відскануйте текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf) і надішліть його на rd@suspilne.media; листи приймаються до 11:00 30 жовтня.

Немає коментарів:

Дописати коментар