понеділок, 17 квітня 2023 р.

Батькам майбутніх першокласників від психологині Світлани Ройз

 Світлана Ройз 

"Першокласна книжка для майже школярів". Для мене самої зараз терапевтично писати на "нормальні" сезонні теми. "Першокласна книжка" - практикум для майбутніх першачків та їх батьків. Вже кілька разів про неї згадувала, коли були запити про підготовку дитини до школи.
Перша частина книжки - підказки дорослим, тест й одночасно тренування для дітей, друга частина - ігри, практики, ідеї для легкої адаптації "майже школяра" до школи.
Книжка вийшла з друку минулого року, вже під час війни, дуже швидко розлетілась в продажу, увійшла до короткого списку Всеукраїнського Рейтингу "Книжка Року", і вчора мені написали з Видавництва Vivat , що готується до випуску новий наклад. На жаль, там немає глави про те, що робити під час тривоги, що з'явилось в шкільному житті під час війни. (Ми робили минулого року онлайн презентацію - там говорили про це).
Я так вдячна видавництву Віват і Rybka Olena - у мене мурахи, коли я зараз отримую відправлення з Харкова. Дякую за довіру. І дякую Марія Рудик за ілюстрації до книги і редакторці та перекладачці Tania Stus за всю підтримку.
Книжка створена з любов'ю і турботою. Нехай і новий наклад швидко летить до родин, і буде заряджений на спокій та радість.
Купити книгу можна на сайті видавництва:
Книжка є в Польщі і може доставлятися по Європі https://www.taniaksiazka.pl/a-first-class-book-for-almost...
А тут матеріал про неочевидні ознаки готовності до школи, який писала кілька років тому https://nus.org.ua/.../11-vazhlyvyh-zapytan-yak.../...
Обіймаю, Родино ❤ як хочу Перемоги


Немає коментарів:

Дописати коментар