пʼятницю, 12 серпня 2022 р.

Інформація для підлітків

 Не дрібниці. Для підлітків оновили платформу про емоції та почуття, які пригнічують

Підлітковий проєкт “Не дрібниці” розширили тематично: можна розібратися у своєму емоційному стані, який постійно змінюється через війну, підтримати своє ментальне здоров’я, відвідати відкриті онлайн-лекції й безплатно отримати фахові психологічні консультації.

Про це пише Освіта.ua.

“Не дрібниці – це проєкт про емоції та почуття, які охоплюють і пригнічують підлітків через переїзд в іншу країну, через сум за друзями, через постійні переживання за власне життя і життя рідних. Ми говоримо, що будь-які зміни в емоційному стані через непростий час не варто знецінювати, замовчувати або ігнорувати. А ресурси проєкту допоможуть зрозуміти ці емоції та знайти їм вихід”, – зазначила координаторки проєкту Надія Ковалевич.

Раніше основним майданчиком проєкту був Instagram, який допомагав молоді розпізнавати психологічне насильство та будувати здорові стосунки. Нині в Instagram плануються регулярні прямі ефіри з психологами. Говоритимуть на теми, що хвилюють підлітків. Наприклад, 16 серпня планується відкрита лекція “Вітальна агресія: як користуватися сильним почуттям на користь собі”, яку проводитиме психологиня Дар’я Лісич.

Також до сторінки в Instagram додався сайт із картками-гайдами, що коротко та доступно розкривають важливі для підлітків запитання й проблеми.

А також  чат-бот, у якому можна перевірити свій емоційний стан і визначитися із проблемою, що хвилює. Чат-бот також пропонує корисні тематичні матеріали та сесію з психологом. Розмова відбувається безпосередньо у чаті, безплатно та анонімно. До того ж у чат-боті є вправи для заспокоєння.



Немає коментарів:

Дописати коментар