четвер, 15 грудня 2022 р.

Педагогам

 UNICEF Ukraine 

🧐 Чи помічаєте ви, що щось у дітях змінюється?
Під час війни і батьки, і діти переживають дуже різні емоції і по-різному з ними справляються. Нові реалії можуть негативно вплинути на емоційний стан дитини та, відповідно, на її поведінку, стосунки в сімʼї чи з однолітками.
Як правильно реагувати на зміни, що відбуваються з дитиною? Відповіді на це запитання можна знайти на Спільнотеці: https://bit.ly/3P5DVhH
📚 Навчально-методичний посібник «Запобігання та протидія проявам насильства: діяльність закладів освіти».
Під час війни можуть почастішати випадки домашнього насильства по відношенню до дітей. Тому варто знати, що таке жорстоке поводження та насильство в різних його формах, які його ознаки, причини, прояви та наслідки. Посібник також розповість, як ідентифікувати постраждалих від насильства дітей, як діяти у разі виявлення фактів насильства та куди перенаправити дитину.
📚 Навчально-методичний посібник «Профілактика деструктивної поведінки підлітків».
У посібнику проаналізовано сутність та особливості як самого явища, так і його окремих видів: булінгу та кібербулінгу; зловживання інтернетом; суїцидальної поведінки; паркуру, руфінгу, зачепінгу тощо. Тут ви також знайдете поради щодо профілактики деструктивної поведінки підлітків.
👉 Всі ці та інші матеріали можна знайти у «Спільнотеці» — ресурсі, де зібрано сотні корисних матеріалів з тем безпеки, гігієни, харчування, освіти, психологічного та фізичного здоровʼя дітей віком від 3 до 18 років.
Переходьте за посиланням та безкоштовно завантажуйте матеріали від експертів, що стануть вам у пригоді: https://bit.ly/3P5DVhH 📝

Немає коментарів:

Дописати коментар