понеділок, 5 квітня 2021 р.

Відкритий онлайн-курс для підлітків

 ГО «Інститут миру та порозуміння» (ІМіП) оголошує набір на відкритий онлайн-курс для підлітків «БАЗОВІ НАВИЧКИ ВИРІШЕННЯ КОНФЛІКТІВ»❗ 🔥


Курс розрахований на учасників віком 14-17 років. Участь у курсі може взяти будь-який підліток з будь-якого населеного пункту України, що хоче навчитися вирішувати конфлікти мирно.

В основі курсу - багаторічний досвід ІМіП в роботі з підлітками у сфері мирного вирішення конфліктів, адаптований до онлайн-формату та успішно протестований в рамках пілотного проєкту «Мирна школа»*.

Курс складається з 9 онлайн-занять на платформі Zoom, впродовж яких у формі залученого навчання учасники отримають навички конструктивного вирішення конфліктів у інтерактивній формі та за допомогою професійного фасилітатора. 

Курс охоплює такі теми: 
🔸 Розуміння конфлікту та підходи до його вирішення 
🔸 Позиції та інтереси в конфлікті. Стратегія «Виграш-Виграш» 
🔸 Робота з упередженнями 
🔸 Стилі поведінки в конфлікті 
🔸 Навички асертивності (розуміння себе, задоволення власних 
     інтересів та потреб в конфлікті) 
🔸 Навички емпатії (розуміння іншого) 
🔸 Активне слухання 
🔸 Комунікативні навички 
🔸 Застосування отриманих знань у власному житті 

🔷 Фасилітаторка курсу: Єлизавета Коваль - радниця з побудови миру в проєкті «Мирна школа», шкільна медіаторка та фасилітаторка з більш ніж 10-річним досвідом роботи. 

✅ Зареєструватися на курс можна тут : https://forms.gle/k4wnXk7mS9GK9Rfr9
Деталі щодо участі - в анкеті реєстрації. 

З усіх додаткових питань можна писати особисто до Elizabeth Koval.  

*Мирна школа має статус освітнього експерименту всеукраїнського рівня відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1368 від 01.11.2019. Більше читайте на сайті http://safeschools.com.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар