неділю, 3 травня 2020 р.

Трохи популярних асоціативних тестів



Тест-картинка: що ви побачили на малюнку в першу чергу?


Якщо ви першим побачили…

Жовте обличчя
Це добре обличчя з приємним і привабливим виразом. Жовтий колір – колір щастя і радості. Окрім цього, він може притягувати успіх у справах, оскільки жовтий – колір дорогоцінностей, грошей, благополуччя та золота. Якщо ви в першу чергу побачили цей символ, в найближчому майбутньому вас чекає успіх. Головне – не втратити його і налаштуватися на позитивну хвилю.

Жінку
Жінка – символ гармонії і порядку. Якщо ви побачили саме цей знак, отже, вам не треба нікуди поспішати, ви зі своєї сторони вже зробили усе можливе. Вам залишилося лише розслабитися і отримувати плоди вашої праці. Не дозволяйте зовнішнім факторам порушувати вашу гармонію. Жінка – це квітка, за якою треба доглядати, щоб вона квітла. Так і за гармонією у душі треба слідкувати, щоб ніхто і ніщо не могло її порушити.

Лампочку
Лампочка – символ світла. На даний момент ви знаходитеся у пошуку себе. Все, що від вас треба, це постаратися не зійти з обраного шляху. Слідуйте світлу у вашій душі, і у вас точно все вийде. Не дозволяйте оточуючим тушити ваше світло. Якщо відчуваєте, що воно починає тьмяніти, зупиніться, зробіть паузу і наберіться сили.

Не треба сприймати цей тест надто серйозно. Але якщо він підняв вам настрій – повірте йому 😉
Джерело: best-tests.blogspot.ru