пʼятницю, 8 липня 2022 р.

БЕЗОПЛАТНА ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВСІХ

 НПА - Національна психологічна асоціація

БЕЗОПЛАТНА ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВСІХ
Ми продовжуємо розширювати список країн, з яких абоненти можуть безкоштовно звертатися на нашу лінію допомоги від НПА. Наразі наші психологи працюють зі зверненнями з України, Польщі, Чехії, Франції, Швеції, Португалії та Ірландії.
Продовжуємо підключати і номери з інших країн.
Дзвінки зі стаціонарних та мобільних операторів зазначених країн - безкоштовні. Платформа на якій ми працюємо, дозволяє надавати консультації засобом аудіо та відео зв’язку. Для отримання відеосесії потрібно подзвонити й попросити про це, адміністратор лінії сповістить про подальші кроки.
Час роботи лінії - щодня з 10:00-20:00 години.
Психологи, які працюють з нами - це досвідчені спеціалісти, яки мають базову освіту та додаткове навчання та досвід у роботі із різними запитами.
Всі звернення на лінію конфіденційні. Наші спеціалісти працюють із дотриманням вимог чинного законодавства та Етичного кодексу психолога.
Команда Національної психологічної асоціації впроваджуватиме пілотний проєкт із надання всебічної психологічної підтримки українцям за сприяння Програми розвитку ООН та за фінансової підтримки Європейського Союзу, що надається в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Додаткова підтримка надана Американською психологічною асоціацією. Технічні рішення стали можливими завдяки підтримці компаній Amazon та Deloitte.

Немає коментарів:

Дописати коментар